Ta kontakt

Har du spørsmål du ikke finner svar på? Ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet under. Dersom det gjelder spørsmål vedrørende varmepumper eller montering vil vi anbefale at du tar kontakt med en varmepumpeleverandør slik at du får riktige og gode svar.

Kontakt

6 + 7 =

Faq

Hvorfor varmepumpe?
Varmepumper er lurt av flere grunner, deriblant at det er en oppvarmingskilde som reduserer strømforbruket fordi de er mer strømeffektive. Vi i Varmepumper Stavanger er opptatt av at privatøkonomien til folk skal gå bra, og en måte å sikre dette på er å ikke betale mer enn man må for tjenester og produkter. Derfor vil du gjennom vår tjeneste få tilbud fra flere varmepumpeleverandører slik at du kan finne det beste tilbudet raskt og enkelt. Slik sparer du deg for flere tusenlapper, som du heller kan spare eller bruke på andre ting du har behov for.
Pris på varmepumpe
Priser på varmepumper varierer fra selskap til selskap, og selvsagt ut ifra hvilken varmepumpe variant du velger. Et estimert beløp er ca. 15 000 til 20 000 kroner, der installasjonskostnader kommer i tillegg på rundt 4000. Flere leverandører har også forskjellige priser på tilsvarende merker, altså er det viktig å sammenligne pristilbud for å sikre deg den beste prisen. Dette gjør du enkelt og raskt gjennom vår tjeneste.

Finn beste varmepumpe i Stavanger

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører i Stavanger, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!