Om oss

Varmepumper Stavanger er her for å hjelpe deg som privatperson å finne den beste varmepumpen til ditt bruk. Det er mange ulike varmepumper og flere varmepumpeleverandører, noe som gjør at det kan være vanskelig å finne en varmepumpe som passer ditt behov til en god pris. Derfor vil du finne all informasjon på ett sted på vår side slik at du finner ut hva slags varmepumpe du har behov for. Videre vil du enkelt og raskt kunne innhente flere tilbud, slik at du sikrer at du får den beste prisen.

Hvordan fungerer tjenesten

Tjenesten fungerer ved at du fyller ut et enkelt skjema, for deretter å få tilbud fra flere leverandører av varmepumper. I løpet av tre virkedager vil du bli kontaktet av flere leverandører som gir deg et tilbud. Deretter kan du sammenligne for å finne beste pris og beste varmepumpe til ditt behov.

Etter kjøp av varmepumpe

Husk at dersom du nå kjøper en varmepumpe, eller allerede har en i huset, må det gjøres jevnlig vedlikehold. Dette betyr at filtrene skal vaskes, eventuelt byttes, for å sikre at varmepumpen fungerer optimalt. Videre vil varmepumpeservice være viktig for å ha en så lang levetid på varmepumpen som mulig. En varmepumpeservice bør gjøres hvert år til annet hvert år, noe du kan få tilbud på gjennom vår tjeneste. Det lønner seg alltid å sammenligne priser fra forskjellige leverandører.

Varmepumpen som er best

Mange lurer på hvilken varmepumpe som er best, men her er det ikke noe fasitsvar. Det er nemlig slik at alt er avhengig av ditt behov og hvilken klimasone du bor i. Andre faktorer du bør sjekke er hva slags modell du ønsker, hvor stor boligen er og hvordan boligen er utformet med tanken på etasjer, trappeoppgang eller annet som kan påvirke varmefordelingen, samt ytelse på varmepumpen. Ved å ha svar på disse faktorene vil du enklere finne den beste varmepumpen for akkurat deg.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi har samlet mange varmepumpeleverandører i Norge i vår tjeneste for å sikre at du får mange gode tilbud og finner den riktige varmepumpen til ditt behov. Gjennom å fylle ut vårt ene skjema får du flere tilbud, og således sparer deg for masse tid.

Finn beste varmepumpe i Stavanger

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører i Stavanger, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Ulike typer varmepumper

Det er mange typer varmepumper og du bør finne ut hva dine behov er for å velge den rette. Her får du vite forskjellen på dem. Norge strekker seg langt og klimaet er ulikt fra nord til sør, noe som gjør at hvor du bor vil påvirke hvilken varmepumpe som vil...

les mer

Varmepumpens levetid

Hvor lenge holder en varmepumpe, og kan du forlenge levetiden? En varmepumpe har en investeringskostnad, og da vil man gjerne at den skal holde så lenge som mulig. Hvor lenge varmepumpen holder seg vil være avhengig av flere faktorer som type varmepumpe,...

les mer

Stilig varmepumpe?

Varmepumper gjør at du får et godt inneklima, men mange velger det bort av den grunn at de tror den vil virke skjemmende i stua. Det du kanskje ikke visste er at varmepumper finnes i mange modeller og design, slik at varmepumpen kan faktisk plasseres slik...

les mer